Om oss

Visionrevision startade i juni 2013 då Per Larsson och Håkan Ahlquist fick frågan om de ville ta över EY-kontoret i Ystad där de arbetade – de tvekade inte en sekund. Att driva en egen byrå kändes som ett naturligt steg med tanke på deras långa erfarenhet inom branschen. De lärde känna varandra runt millennieskiftet när de jobbade på EY:s dåvarande kontor i Skurup. 2010 flyttades kontoret till Ystad.

Visionrevision finns idag på två orter i Skåne ett i Ystad och ett mindre kontor i Falsterbo. I det så kallade A-huset mitt emot Österportstorg i centrala Ystad sitter sju av nio medarbetare – i folkmun är huset kanske mer känt som Folketshus eller Starshine-huset och förknippas nog mer med nöjen än med siffror. Men för oss är steget inte så stort som man kan tro. Företagande handlar om så mycket mer än siffror – att förverkliga affärsidéer och visioner och göra dem livskraftiga. Visionrevision har också ett mindre kontor i Falsterbo, där arbetar Ann-Helen Larsson, som också är auktoriserad revisor från EY. Ann-Helen hoppade av för att starta eget efter drygt 30 års anställning.

Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna och trygga med att vi hjälper dem att lösa deras problem. Det är stor skillnad mellan att säga att ”Det kan jag inte” och ”Det ska jag ta reda på” – vi vill fungera som ett bollplank åt våra kunder och arbeta långsiktigt med frågor som rör både företaget och ägaren. Vi har kunder inom ett brett spektrum av branscher, från jordbruk till konfektion, och inga kunder är för små eller för stora för oss.